Διαδικασία Ενοικίασης

Διαδικασία Ενοικίασης

1. Αίτηση διαθεσιμότητας
Παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση δίνοντας πλήρη στοιχεία (απαγορεύεται η ενοικίαση σκάφους σε νέους κάτω των 18 ετών) , ακριβείς ημερομηνίες, τόπο παραλαβής και παράδοσης, επιλογή σκάφους, αριθμό ατόμων, και οποιοδήποτε άλλο αίτημα πιθανόν έχετε.
Για να ολοκληρωθεί η κράτηση ενός σκάφους οφείλετε να προκαταβάλλεται το 50% επί του συνολικού ποσού του ναύλου. Το υπόλοιπο 50% εξοφλείται μόλις παραλάβετε το σκάφος.
Κράτηση η οποία ακυρώνεται 25 ημέρες πριν το ναύλο επιστρέφεται το 60% της προκαταβολής
Κράτηση η οποία ακυρώνεται 15 ημέρες πριν το ναύλο επιστρέφεται το 30% της προκαταβολής
Κράτηση η οποία ακυρώνεται 5 ημέρες πριν το ναύλο δεν επιστρέφεται η προκαταβολή
Για κάθε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
Όλες οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με μετρητά, πιστωτική/χρεωστική κάρτα, PayPal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για τις ανάγκες συμπλήρωσης του Ιδιωτικού Συμφωνητικού ενοικίασης σκάφους, παρακαλώ αποστείλατε μας τα ακόλουθα απολύτως απαραίτητα έγγραφα:
Αντίγραφο δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.
Αντίγραφο της άδειας χειριστή ταχυπλόου.
Στοιχεία για την έκδοση αποδείξεων πληρωμής.
Παραστατικά Πληρωμών.
2. Εγγύηση
Σαν ενοικιαστές έχετε την υποχρέωση κατα την διαδικασία της ενοικίασης να προκαταβάλετε ως εγγύηση για τυχόν ζημιές το ποσό των ….,€ (σε μετρητά), το οποίο επιστρέφεται με τη λήξη της μίσθωσης και τον τελικό έλεγχο κατά την επιστροφή του σκάφους.
3. Καιρικές συνθήκες
Η μίσθωση και ο απόπλους του σκάφους πραγματοποιούνται κανονικά, όταν στο σημείο παραλαβής η ένταση των ανέμων δεν ξεπερνά τα επιτρεπόμενα όρια και, το επιτρέπουν οι λιμενικές αρχές. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, που απαγορεύουν τον απόπλου την ημέρα έναρξης της μίσθωσης σας επιστρέφεται το ποσό την εγγύησης και αναβάλετε η ενοικίαση για κάποια άλλη μέρα αν επιθυμείτε.
4. Αναχώρηση
Μια μέρα πριν την αναχώρηση θα πρέπει να μας έχει γίνει γνωστή η επιθυμητή ώρα του απόπλου του σκάφους, σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.
Κατά την άφιξη στο προκαθορισμένο σημείο παραλαβής του σκάφους θα σας ζητηθεί να υπογράψετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ενοικίαση του σκάφους καθώς και να τακτοποιηθούν τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες.
Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια ναύλωσης, ανάλογα με τον τύπο του σκάφους, θα πρέπει να φέρετε επί του σκάφους την άδεια εκτέλεσης πλόων και ικανότητας χειριστή που θα επιδεικνύεται στις Λιμενικές Αρχές σε περίπτωση που σας ζητηθεί.
Κατά τη παραλαβή γίνεται λεπτομερής επίδειξη του σκάφους και του εξοπλισμού, ενώ δίνονται προς υπογραφή δήλωση αποδοχής του σκάφους και λίστα του εξοπλισμού που φέρει. Επίσης, γίνεται αναλυτική ενημέρωση για τις διαδικασίες ασφαλείας και δίνονται πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του σκάφους και των εγγράφων/αδειών που σας δίνονται. Το σκάφος παραδίδεται, από εμάς, με γεμάτες τις δεξαμενές του καυσίμου, για μεγαλύτερη διευκόλυνση της διαδικασίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προηγούμενες ενέργειες μπορούν να γίνουν στην έδρα μας οποιαδήποτε προηγούμενη ημέρα κατόπιν αιτήματος του ναυλωτή, με στόχο την επίσπευση του απόπλου την ημέρα αναχώρησης.
5. Επιστροφή
Η επιστροφή στο σημείο παράδοσης του σκάφους γίνεται την προκαθορισμένη ώρα. Κατά την παράδοση γίνεται έλεγχος της κατάστασης του σκάφους και του εξοπλισμού του. Ο ανεφοδιασμός του σκάφους με καύσιμα αναλαμβάνεται από εμάς. Το κόστος των καυσίμων βαρύνει αποκλειστικά τον ναυλωτή.